Pomozte také – stačí projet bránou

V sobotu 5. července v Modravě a v neděli 6. července na Horské Kvildě budete mít příležitost pomoci handicapovaným. Od 10 do 20 hodin zde bude moci každý projet na kole speciální bránou. Za každého cyklistu, který projede bránou, věnuje Birell 5 Kč na pomoc handicapovaným lidem, kteří se chtějí vrátit na kolo. Patronem projektu je cyklistická legenda, zlatý paralympionik Jiří Ježek.

 

POMOZTE HANDICAPOVANÝM CYKLISTŮM. STAČÍ PROJET BRÁNOU

 

 

Jiří Ježek

zlatý paralympionik v cyklistice

“Mnoho lidí s handicapem chce žít aktivně, ale potřebuje speciální věci, které jsou velmi nákladné. Jsem rád, že vznikl projekt, který jim pomůže.”

 

people-jiri-jezek
„Rád bych pozval všechny, aby strávili volný čas na kole a zároveň touto aktivitou pomohli potřebným. Rád bych poděkoval Birellu, že tento projekt podpořil a pomůže lidem, kteří milují cyklistiku, ale nemohou se jí věnovat. Pojďme společně vyjezdit co nejvyšší částku a vrátit je zpět do sedla,“ vyzývá paralympijský vítěz Jiří Ježek.

 

Každý průjezd bránou má hodnotu 5 Kč. Brána bude po celé léto putovat po cyklostezkách v ČR. Celkovou vyježděnou částku věnuje Birell na nákup cyklistického vybavení, například handbiku, pro handicapované osoby. Bližší informace jsou uvedeny na www.birelljizda.cz.

 

-tz-