Kravaťáci proti ajťákům – jdete do toho?

Zapojte se s kolegy do Mattoni Kancl Challenge a vyhrajte VIP vstupenky na finále NBL

 

ilustracka uvodni
Mattoni Národní basketbalová liga vrcholí a vy můžete být při tom. U příležitosti blížícího se finále spouští titulární partner soutěže, minerální voda Mattoni, soutěž Kancl Challenge, která nabízí jedinečnou možnost vyhrát báječné ceny. Do on-line soutěže se může zapojit každý! Stačí jen vyzvat kolegu, kolegyni nebo šéfa a svými sportovními výkony se pochlubit na stránkách soutěže.

 

V Mattoni Kancl Challenge soutěží party ze všech výškových podlaží a příjmových skupin. Kravaťáci proti ajťákům. Markeťáci proti prodejcům. Sekretářky proti asistentkám. Limity nejsou, jen výmluvy. Skórovat se dá totiž i bez palubovky a koše. Jako hřiště poslouží kancelář, psací stůl nebo obývací pokoj, házet přitom můžete čímkoli třeba do odpadkového koše nebo do krabice od bot.

 

Cílem soutěže je vzbudit vášeň pro sport a užít si s kolegy basket přímo v kanceláři. Autoři nejúspěšnějších videí publikovaných na www.lovemysport.cz budou odměněni minerálkou Mattoni na rok zdarma nebo exkluzivním VIP teambuildingem, který proběhne při finálovém utkání NBL.

Na uvedených stránkách najdete také přesná pravidla, data a podmínky…

Pravidla ve videospotu: http://youtu.be/7fkaPpqL96Q

 pravidla

 

Naším cílem je zapojit do Kancl Challenge co nejvíce lidí. Zvednout je z kancelářských křesel a vzbudit v nich vášeň a zájem o sport, a to aspoň v podobě vtipného příspěvku, na který si během pauzy najde čas každý. Kreativitě se meze nekladou a trocha pohybu a odreagování v pracovní době stmeluje kolektiv a pozitivně přispívá k jeho produktivitě,“ říká Vladimír Vaněk, group brand manager minerální vody Mattoni.

 

kwamain mitchell v akci

 

trojka poslepu

-tz, foto Jan Malý-