Poděkování a rozloučení

andrea stankova

Vážení čtenáři a příznivci stránek www.sumava.eu,

bylo mi velkým potěšením, že jsem mohla být od roku 2013  redaktorem  zajímavého webu s nemalým potenciálem, že jsem vás jeho prostřednictvím a především  prostřednictvím www.isusice.eu mohla oslovovat. 

 

Rozhodla jsem se nyní, po sedmi letech, své působení  v tomto projektu ukončit.

 

Je na místě poděkovat  vám všem, kteří jste si naše “šumavácké” stránky  oblíbili a sledujete je, za vaši vytrvalou a rostoucí čtenářskou přízeň, a rozloučit se.

 

Děkuji také svým kolegům z redakce a vlastně všem, se kterými jsem se díky práci pro www.sumava.eu seznámila, že jsem měla tu čest pracovat s tak skvělými lidmi. Ať už jsou (nebo byli) mezi nimi sporťáci, zprávaři, grafici, “rosničky”, úžasní fotografové, šikovní redaktoři…

 

Přeji jim hlavně pevné zdraví, láskyplnou rodinu a : “…ať vás čtou!”

P.S. – …já budu 🙂

 

V průběhu svého působení v redakci  jsem měla možnost poznat hodně zajímavých lidí, osudů i povah. Uplynulých sedm let pro mne bylo velmi cennou zkušeností a nakonec i další životní lekcí. Věřím, že ji ve svém životě  správně zúročím.

 

Přeji nám všem, aby ‘covidí’ kapitola, ve které se teď právě nacházíme, měla šťastný konec. Abychom z ní vyšli zdraví a vědoucí; bohatší o vědomí skutečných hodnot, které stojí za to chránit a opatrovat.

 

Přeji nám všem, abychom byli vždy obklopeni těmi, kteří milují lidi a používají věci a nikdy ne naopak…

 

Barevně pohodové (a brzy zdravé) podzimní dny!                                                                   Andrea Staňková

 

{jcomments off}