Jubilejní Štěpánská plavba po Otavě

Ve čtvrtek 26. prosince 2019, na 2. svátek vánoční  a svátek sv. Štěpána, startuje  neuvěřitelný desátý (!) ročník Vánočního splouvání Otavy s Lubomírem Brabcem.

 

 

Za desetiletou historii jen v několika málo případech doprovázelo plavbu ze Sušice do Čepic (a dost možná ještě kousek dál…)  skutečně zimní počasí s mrazem, sněhem a ledem, letos to opět vypadá, že vody sice bude dost, ale pravé zimy málo.

 

To ovšem nebrání odvážlivcům vrhnout se do otavských vln a podesáté proplout úsek ze Sušice do Čepic, k mostu, z něhož shlíží  český zemský patron Jan Nepomucký, mimo jiné i patron loďařů.

 

Pořadatelé jubilejního ročníku zvou všechny vodáky k vánoční plavbě po Otavě,  suchozemce (k podpoře ze břehů i jako případné technické zabezpečení pro ty, kteří okusí teplotu Otavy na vlastní kůži – každý rok se takoví odvážlivci najdou…) a vůbec veškeré příznivce napříč zájmy i věkem!

 

Sraz je tradičně u mostu u bývalého PDA v 10.45 hodin, veškeré vybavení si můžete zapůjčit (info na plakátku) a po dojezdu do Čepic se těšte na příjemné posezení v místní hospůdce, ať zdoláte trasu po vodě, po zemi…

 

 

Ahóóóóóój letos na Štěpána na Otavě!

 

plakat x finalni

 

{jcomments off}