Kde bude zahájení adventu nejhezčí?

Zvonkové průvody vítající  advent a “přivolávající Ježíška”, spojené se slavnostním rozsvěcením vánočních stromů a adventní výzdoby ve městech, rozezní pohádkové království už za necelý měsíc.

 

Kam se chystáte letos vyrazit vy?  Pokud plánujete  jiný než tradiční zážitek, můžete se na začátku prosince vydat nejen do blízkých měst, ale na větší slavnost třeba do Českých Budějovic, kde se mimo jiné při příležitosti již 20. zvonkového průvodu tradičně otevře Ježíškova poštovna a průvod doprovodí městský tambor (podrobnosti v pozvánce níže).

 

Nezklamou ani Martinské trhy na Plzeňském náměstí se zajímavým hudebním programem, které vyvrcholí příjezdem svatého Martina a jeho družiny (podrobnosti v pozvánce níže).

 

Podrobnosti a pozvánky na slavnostní rozsvěcení vánočních stromů ve městech a obcích budeme průběžně aktualizovat; pokud víte (nebo jste sami pořadatelem), o zajímavém programu či akci, které se vážou k zahájení adventu, pošlete informace na info@sumava.eu (ideálně plakátek nebo pozvánku ve formátu jpg, pdf, doc), rádi je zdarma zveřejníme a pozveme  další a další návštěvníky!

 

 

zvonkove pruvody

 

 

***

 

 

zvonky budejovice

 

 

 

***

 

martinske

 

 

 

{jcomments off}