parasutista

Parašutistka nezvládla přistání

parasutista

V pondělí  při seskoku padákem cizinka nezvládla přistávací manévr

14. května před osmnáctou hodinou přijali policisté oznámení o zranění parašutistky. Na letištní ploše v obci Chaloupky u Klatov se při se skoku padákem zranila šestapadesátiletá cizinka, která nezvládla přistávací manévr.

Na místo vyjeli policisté i zdravotníci, byla přivolána letecká záchranná služba a žena byla transportována do nemocnice v Plzni. Žena se podrobila dechové zkoušce i testu, zda není ovlivněna návykovou látkou a v obou případech s negativními výsledky.

 

 

Nález munice

V pondělí našel muž v lese tašku, ve které byly různé náboje. Pyrotechnik nález převzal

Nález munice oznámil v pondělí 14. května občan na policii. Policisté z obvodního oddělení ve Švihově vyjeli na místo nálezu nedaleko obce Lučice. V lesním porostu poblíž komunikace muž našel tašku, ve které bylo uloženo větší množství munice, kdy se jednalo o puškové, kulometné i brokové náboje. Byl přivolán i policejní pyrotechnik, který munici převzal a odvezl k likvidaci. Ke zranění osob nedošlo.

 

 

SUŠICKO – O víkendu zmizelo bourací kladivo a poškozeným vznikla škoda přesahující sto tisíc korun

Policisté na obvodním oddělení v Sušici přijali oznámení o krádeži bouracího kladiva. V obci na Sušicku neznámý pachatel v době od 11. do 14. května, z volně přístupného pozemku, odcizil hydraulické bourací kladivo značky Fixe 4X. Uvedené kladivo bylo uzamčeno řetězem se zámkem u bagru. Poškozené společnosti vznikla škoda ve výši 120 tisíc korun. Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež.

 

 

HORAŽĎOVICKO – Pachatel poškrábal lak na zaparkovaném vozidle

Oznámení o poškození vozidla přijali policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích. V noci z 12. na 13. května  v obci u Horažďovic neznámý pachatel na zaparkovaném vozidle značky BMW poškodil lak černé barvy na přední i zadní části včetně kapoty i dveří.

Majiteli vznikla škoda dosahující čtyřicet tisíc korun. Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

 

 

SUŠICE – Muž převzal sdělení podezření z přečinu krádež

Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu  krádež třiasedmdesátiletý muž ze Sušice.

Podezřelý muž dne 24. dubna při jízdě ve vozidle ze Sušice do Žichovic odcizil poškozenému tašku, ve které měl mobilní telefon, dioptrické brýle, lékařskou zprávu a propisku.

Policisté zjistili pachatele, který v posledních letech byl za stejný trestný čin odsouzen podle rozsudků Okresního soudu v Klatovech. Pachatel svým jednáním způsobil škodu ve výši 860 Kč.

 

– p cr-

{jcomments off}