O irské hudbě, ženách a whiskey

paddys foto

 

Paddy’s Bangers: St. Patrick‘s Night II

 

Sušický kvintet Paddy’s Bangers chystá pokračování úspěšného představení St. Patrick’s Night. Tak jako loni tímto vystoupením oslavíme irský svátek svatého Patrika – uskuteční se 16. a 17. března ve Smetanově sále sušického gymnázia.

 

Nové představení, s podtitulem Hledání Danny Boye, volně naváže na události minulého příběhu – opět se můžete těšit na partu irských přátel, kteří se tentokrát vydávají na dalekou cestu po stopách ztraceného chlapce. Během jejich putování zazní samozřejmě řada irských písní, většina z nich v podání tohoto kvintetu poprvé. Ať už tedy máte zkušenost s loňským vystoupením, či se chystáte až letos, určitě se můžete těšit na nevšední zážitek.

 

V rámci hudebního večera budete mít možnost okusit pravou irskou whiskey Jameson, kterou budou na místě podávat hostesky z Tradičního Kloubu. Navíc bude k dostání naše kniha o putování po Irsku: Cesta přes Smaragdový ostrov, trička Feeling Hořkej – Take Čerstvý a limitovaná edice náušnic Flowerski v barvách Irska. Svátek svatého Patrika pak 17. března oslavíme i na afterparty v Tradičním Kloubu, kam se po představení zábava přesune. Všichni jste srdečně zváni.

 

Předprodej vstupenek na St. Patrick’s Night II začne ve středu 14. února 2018 od 20:00 hod. na rezervačním portále SIRKUSu.

 

-pb-

{jcomments off}

Vaši Paddy’s Bangers